lauantai 16. kesäkuuta 2012

kämppävahtina!

Kuten otsikostakin voi ehkä päätellä, oon yksin kotona koska muut lähti viikonlopuks Tampereelle vauxhallmiittinkiin. Se on kyllä harvinaista et tää asunto on tyhjänä! Viime vuonna mäki olin mukana Tampereella mut eipä kiinnostanu nyt. Kuhan kukat kastelen ja katon kissan perään tääl ni kaikki luistaa ku rasvattu!
En mä kyl ihan yksin oo, Aleksi oli mun kans viimeyön täällä :) Eilen hengattii ulkona vähän aikaa, käytii jossai hylätyl talol joka oli todella creepy ja siel oli kärttysii mökkiasukkaita... siihen loppu meiän  tutkimusreissu. Sitte piti mennä uimaa mut eipä mentykkää ja se 3,5h oli jotain tuskasaa, tai no ei kokonaan mut silti huh huh. Päästiinpä siitä viel ulos viimein. 
Sit käytiin Allun kans kaupas ja mentii meille tekee superhyvää ruokaa! Kymmene aikaa alko väsyttää illal mut silti katottii jotai turhii leffoi ja yöl oli puheenaiheena tyylii joku spiritismi, hyvä ku sain nukutuks ees sen jälkee. 
Tänää käytiin uimas lassaril, ai vitsit se oli ihanaa päästä järveen. Nyt istun täs koneel, vois tehä jotai järkevääki mut ku ei jaksa! Alluuki vois kyl viel houkutella uudestaa ulos illal kuhan se pääsee pois tuolt jostai puskasaaresta. Alkaakohan tuol sataa kohta? Ihan sama lähen silti jonnekki ajaa, vaik vuokraa leffan tai jotai. En mä tiiä, pakko keksii jotain! 
Muuten ei saakeli soikoon jos joudun nukkuu ens yön yksin :( 
Mutta joka tapauksessa, lauantai-illan jatkot kaikille kivoille jotka tähän postaukseen aikaansa tuhlas! 
- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Jos etsit säännöllisiä muotipostauksia tms, tää ei ole sun paikka. Kirjoitan mieleen tulevista asioista, en mitenkään virallisesti maailmaa mullistavista aiheista.